Laptop / Desktop Reparatie

Bij Reparatie Expert in Zwijndrecht bent u gegarandeerd van goede reparatie. Wij zijn voor alle reparaties aan alle merken laptops en desktops zoals  Acer, Asus, Apple, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Medion, Packard Bell, Samsung, Sony en Toshiba. Wij hebben speciale apparatuur om uw laptop of desktop te kunnen testen en te repareren.
Uw computer is binnen 24 uur gerepareerd (als onderdelen voorradig zijn) waardoor u snel weer met uw computer werken kan. Als onderdelen niet voorradig zijn dan duurt het maximaal 3 werkdagen. Ook voor accessoires voor uw laptop kunt u terecht in onze winkel in winkelcentrum Kort Ambacht. Wij hebben een ruim aanbod kabels, opladers, batterijen, laptoptassen, muizen, toetsenbord en usb sticks.


Na beoordeling van model en serienummer kan Reparatie Expert het reparatie bedrag vaststellen. Het betreft maatwerk door de grote diversiteit aan merken, modellen en serienummers.

Wat kunnen wij niet?
Wij kunnen geen laptops repareren die ondeskundig uit elkaar zijn gehaald en/of op onjuiste wijze in elkaar gezet. Ook moederborden waaraan met een gewone soldeerbout is gesoldeerd zijn meestal niet meer door ons te repareren waarna enkel nog een mogelijke vervanging rest.

 

Onze diensten:

DC jack vervanging (power entree) reparaties

Harddisk vervanging incl. databehoud

Windows update herstellen

Laptop LCD scherm vervangen reparaties

Moederbord reparaties of vervangen

Reiniging van inwendig vervuilde laptop

Scharnieren vervangen reparaties

Toetsenbord inclusief vervanging reparaties

Valschade/Waterschade

Videochip vervanging

Virussen en spyware

Wachtwoord verwijderen
Windows installatie
Koeler / fan vervanging